Over ons

Aannemersbedrijf A. Duinmeijer & Zn. is al ruim 70 jaar actief. Wij verzorgen nagenoeg alle werkzaamheden omtrent straat, grond en riolering. Ons team bestaat uit ervaren straatmakers (stratenmakers), grondwerkers en machinisten. Daarnaast hebben wij een uitgebreid machinepark waarmee we zowel grote als kleine projecten efficiënt kunnen realiseren.

Machinepark Duinmeijer

EEN GREEP UIT ONS MACHINEPARK

Historie

DE HISTORIE VAN A. DUINMEIJER & ZN.

Oprichting

Ons bedrijf is rond 1950 begonnen met aan het hoofd van dit bedrijf ome Gerrit Duinmeijer uit Bakkum. Op een gegeven moment ging bij deze ome Gerrit, Jan Duinmeijer werken, die in 1957 het bedrijf overgenomen heeft.

Jan heeft het bedrijf opgebouwd tot een bedrijf waar gemiddeld 30 tot 35 medewerkers actief waren. In 1971 is Aad Duinmeijer in het bedrijf komen werken, in deze tijd zijn de machines aangekocht.

Toen de zoon van Aad, Nico een jaar of 16 was ging hij bij zijn oom en vader werken. Voor die tijd ging Nico vaak met zijn vader mee om te helpen, maar na 1984 was Nico een vaste kracht in dit familiebedrijf. Toen in 1993 Jan de leeftijd bereikte van 65 jaar en geen opvolgers had, heeft hij het bedrijf overgedaan aan Aad en Nico (vader en zoon), inmiddels zijn ook Saskia (vriendin van Nico) en Marit (zus van Nico en dochter van Aad) werkzaam op de administratie.

Jan Duinmeijer

Gerda Duinmeijer-Wittebrood

ONS TEAM

HET HUIDIGE TEAM VAN DUINMEIJER

beheerderOver ons