GRONDWERK SCHOORL

WERKZAAMHEDEN SCHOORL

BESTRATINGEN

Ben u op zoek naar een stratenmaker in de omgeving van Schoorl? Dan bent u bij Duinmeijer aan het juiste adres. Ons team bestaat uit gecertificeerde en ervaren stratenmakers, machinisten en grondwerkers. Wij zijn gespecialiseerd in het bestraten en betegelen van grote en kleine projecten. We voeren straatwerkzaamheden met de grootste zorg en kwaliteit uit. Zowel voor verkeer, omwonenden, voorbijgangers en werknemers.

TERREINWERK

Aannemersbedrijf Duinmeijer voert regelmatig grondwerk in Schoorl uit in de vorm van terreinwerk. Met het gebruik van ons machinepark kunnen we veel klussen uitvoeren, groot of klein. We werken voor zowel particulieren, bedrijven als gemeenten. Denk daarbij aan cultuurtechnische en tuinbouwkundige werkzaamheden. Daarnaast verhuren wij onze machines en materieel inclusief bediening. Bekijk ons machinepark.

RIOOLSERVICE

Wij verzorgen diverse rioolwerkzaamheden. Of het nu gaat om rioolontstoppingen, de aanleg van het riool of rioolonderhoud. Met behulp van goede, geavanceerde apparatuur zoals onze inspectiecamera sporen wij rioolproblemen snel op. We zien of het gaat om verstopping, verzakking of schade. Wij werken veel voor bedrijven, particulieren en gemeenten. Ons werkgebied strekt zich verder uit dan alleen Schoorl en omgeving.

A. Duinmeijer & Zn. B.V.

Duinmeijer & Zn. B.V. is een aannemersbedrijf in de ruimste zin van het woord. Wij voeren opdrachten uit in de vorm van grond-, weg-, en waterbouw. Dat houdt in dat u bij ons terecht kunt voor o.a. rioolservice, grondwerkzaamheden, bestratingen en werkzaamheden voor uw terrein of tuin. Ons team bestaat uit stratenmakers, grondwerkers en machinisten. We zijn VCA gecertificeerd en waarborgen altijd kwaliteit en veiligheid. Daarnaast hanteren we een actief beleid rondom afvalbeheer om (milieu-) verontreiniging te voorkomen.

Wij werken voor bedrijven, gemeentes en particulieren en voeren onze werkzaamheden veelal uit in de omgeving van Egmond. Voor het opvragen van prijzen en het verzorgen van uw straat-, grond- en rioolwerk kunt u contact opnemen met ons in het onderstaande contactformulier. Klik hier een overzicht van grondwerk projecten in Schoorl in omgeving.

CONTACT OPNEMEN / OFFERTE AANVRAGEN

Heeft u vragen of opmerkingen? Of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen voor straat, grond of rioolwerk? Neem dan contact met ons op via het onderstaande contactformulier of via onze adresgegevens. Wij zullen u zo snel mogelijk beantwoorden. 

  Adresgegevens

  A. Duinmeijer & Zn. BV
  Lamoraalweg 61
  1934 CC  Egmond aan den Hoef

   072-5063635
   06-51134161
   info@duinmeijer-zn.nl
  KvK Alkmaar 37029268

  SidneyGrondwerk Schoorl