Projecten A. Duinmeijer & Zn.

Bestratingswerk Bergen aan Zee

In november 2015 heeft A. Duinmeijer & Zn. B.V. in opdracht van de Gemeente Bergen het bestratingswerk van de Rehbockweg in Bergen aan Zee vervangen. De spoorvorming had zijn werk gedaan op deze weg bestaande uit BKK’s. Onze ervaren stratenmakers hebben de weg in twee delen aangepakt.

Het bestratingswerk is begonnen met het afzetten van de weg. Veiligheidshalve was de weg voor al het verkeer afgesloten. Voor de omwonenden zorgden onze medewerkers voor voldoende ruimte, zodat zij evengoed bij hun huizen konden komen.

Nadat de veiligheid voor onze medewerkers en omwonenden was gewaarborgd is er begonnen met het uitbreken van het wegdek met behulp van onze shovel. De cunet is machinaal uitgegraven en weer gevuld met korrelmix en stopzand. De korrelmix en de zandbaan zijn afgetrild en de zandbaan is ‘afgereden’ met een strakvlak.

De Strakvlak is een handegalisatiebord om te gebruiken op plaatsen waar machinaal afreien niet mogelijk is en het is tevens Arbo technisch gezien een hele verbetering voor onze medewerkers, zo hoeven zij niet meer op hun knieën grote stukken zandbaan af te reien.

Op de mooie strakke en vlakke zandbaan zijn vervolgens de banden gesteld en het straatwerk her-aangebracht. Het straatwerk is afgetrild en ingeveegd, waarna de weg weer open kon voor het verkeer en de Rehbockweg weer jarenlang als mooie vlakke weg meekan.

Bent u ook op zoek naar een stratenmaker in Bergen (NH)? Onze werkzaamheden variëren van het bestraten van uw tuin, het herinrichten van parkeerplaatsen, tot het uitgraven van bouwputten. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Foto’s van het Bestratingswerk in Bergen (NH)

beheerderBestratingswerk Bergen aan Zee